Nå lanseres aller siste byggetrinn!

Nå lanseres Solåsen som er siste byggetrinn i Solon Eiendom sitt populære boligprosjekt Lier Hageby. Her kommer det 33 nye tomannsboliger og rekkehus over tre plan, samt 10 nye ett-plans leiligheter. Tomannsboligene og rekkehusene vil leveres med mange av de samme gode kvalitetene som de ferdigstilte boligene på Soltoppen, med tillegg av vannbåren gulvvarme.

Selveierleiligheter fra 54 til 111 kvm og priser fra kr 3.100.000,- + omk.
Rekkehus og tomannsboliger fra 120 til 132 kvm og priser fra kr 5.500.000,- + omk.

Registrer din interesse allerede i dag og bli holdt orientert.

Lier Hageby er et ambisiøst prosjekt, som skal transformere det tidligere sykehusområdet til et levende boligområde. Denne transformasjonen er godt i gang. Erletunet og Soltoppen med til sammen 58 tomannsboliger og rekkehus er allerede solgt og overlevert. På det tredje delområdet Epletunet med 53 leiligheter og rekkehus er over 70 % solgt, og Epletunet overleveres i løpet av 2021.

Lier Hageby er imidlertid også mye mer enn bare boliger. Uterommene er nøye gjennomtenkt, for at man skal kunne nyte godt av privatlivets fred og fellesskapets gleder. Her kan det nevnes store, grønne fellesarealer, en mengde lekeplasser, fotballbane for de yngste (som kan bli skøytebane om vinteren), felles frukt- bær- og grønnsakshage, offentlig park og ikke minst fonteneparken mellom de to bevaringsverdige sykehusbyggene som konverteres til boliger.