Epletunet kommer nå for salg

Nå lanseres de første 13 selveierboligene på Epletunet. Her kan du velge mellom ettplans leiligheter på 79-90 kvm i 4-mannsbolig og rekkehusboliger på 100-115 kvm over to eller tre plan. Vårt visningssenter er lokalisert like ovenfor Epletunet, som er nedenfor der hvor Soltoppen nå bygges. Plott Stokkeveien 8 og følg skilt mot visningssenter. Vi ønsker velkommen til forhåndsvisninger:

søndag 24. mai kl. 15:00 – 16:00 og mandag 25. mai kl. 17:00 – 18:00

Det er faste priser i prosjektet og siste frist for innsending av kjøpetilbud er tirsdag 26. mai kl. 12:00. Det blir loddtrekning dersom det foreligger flere bud på samme bolig per dette tidspunkt. Registrer din interesse i dag eller kontakt megler for nærmere informasjon om prosjektet og salgsprosessen.
OBS! Vi påpeker viktigheten av å utvise forsiktighet mht. Covid-19, og må derfor be om at du ikke stiller til visning dersom du har noen form for symptomer. Ved visningssenteret er megler og utbygger tilstrekkelig presentert til å organisere dette på en forsvarlig måte og minner om at det holdes minst 1 meters avstand til andre iht. helsemyndighetenes anbefalinger.